Daniel i wino - odsłona trzecia!

  • Namiastka możliwości kulinarnych Kowalowych Skał. Fot. Waldemar Brygier

    Namiastka możliwości kulinarnych Kowalowych Skał. Fot. Waldemar Brygier

     Agroturystyka „Kowalowe Skały” we Wrzeszczynie koło Jeleniej Góry już po raz trzeci zaprasza na wieczór w konwencji slow food, zatytułowany „Daniel i wino” z cyklu „Cudze chwalicie… swego nie znacie”. Spotkanie rozpocznie się 4 marca 2017 roku, o godzinie 18:30 (Wrzeszczyn 25a).

     Tym razem, podobnie zresztą jak w czasie dwóch poprzednich spotkań, wyśmienite menu, na które składać się będą:
- danielowy karczek medium w koszulce z mangalicy
- długo pieczony udziec z daniela podany z sudeckimi knedlami i modrą kapustą
- opalizująca szynka dojrzewająca na zielonym
- wina czerwone wytrawne dobrane do mięsa z nutą dziczyzny

     Koszt uczestnictwa w wieczorze: 100 zł od osoby. Istnieje możliwość noclegu w gospodarstwie w cenie 75 zł za osobę. Szczegółowe informacje oraz rezerwacje: Agata Kowal-Ruschil, Tel. 502 252 730, e-mail: kowalruschil@gmail.com

     Redakcja NaszeSudety.pl poleca!

CMS by Quick.Cms| Projekt: StudioStrona.pl